Ambulancia celostnej medicíny

Naše služby
terapie_akupunktura_fyzioterapia_fytoterapia_moxa_kyneziotejping_liptov

Akupunktúra

Spočíva v aplikácii jednorázových tenučkých ihiel do akupunktúrnych bodov s cieľom dosiahnuť energetickú rovnováhu v organizme. Ihličky sú najčastejšie vyrobené z chirurgickej ocele a ich aplikácia je len minimálne bolestivá.

Moxa

Liečba prehrievaním akupunktúrnych bodov a dráh na tele pomocou moxy. Moxa je vyrobená z paliny, najčastejšie ju používame vo forme cigary, moxovacích nalepovacích kužeľov alebo moxy na ihle. Ide o formu liečby, kde sa energia dodáva, je vhodná pri stavoch vyčerpania, chronických ochoreniach a rekonvalescencii.

terapie_akupunktura_fyzioterapia_fytoterapia_moxa_kyneziotejping_liptov
terapie_akupunktura_fyzioterapia_fytoterapia_moxa_kyneziotejping_liptov

Biodermálne nite

Najviac pomáhajú pacientom s bolesťou pohybového aparátu – bolesti krčnej chrbtice, šije, hrudnej a krížovej oblasti, ramenného kĺbu, bedrového alebo kolenného kĺbu. Sú účinné tiež pri tenisovom lakti, zamrznutom ramene, migrénach, bolestiach hlavy a záhlavia. Často ich využívajú aj športovci. Aplikácia vstrebateľných nití do bolestivých miest a akupunktúrnych bodov predlžuje účinok akupunkúry.

Fytoterapia

Liečba pomocou rastlín, respektívne liekovými formami pripravenými priamo z liečivých rastlín. Použitie bylinkárstva na základe dlhoročných tradícií. Pracujeme s čínskymi bylinami a vitálnymi hubami.

fytoterapia liptov
terapie_akupunktura_fyzioterapia_fytoterapia_moxa_kyneziotejping_liptov

Akupresúra

Metóda podobá akupunktúre, pri ktorej sa tlakom stimulujú akupunktúrne body tela. Využíva sa tlak prstov alebo tupých predmetov. Cieľom je uvoľniť tok energie v dráhach a rovnako, ako pri akupunktúre, tým dosiahnuť energetickú rovnováhu v organizme.

Tejpovanie

Využitie kineziotejpov pri pohybových ťažkostiach s cieľom svaly uvolniť alebo naopak posilniť.

terapie_akupunktura_fyzioterapia_fytoterapia_moxa_kyneziotejping_liptov
najlepšia fyzioterpia liptovský mikuláš

Fyzioterapia

zaoberá sa diagnostikou, liečbou a prevenciou porúch pohybového systému človeka. Je jednou z oblastí rehabilitácie.

Čo o nás povedali

Andrea Močiliaková

Pani doktorku som navštívila viackrát, ako aj členovia mojej rodiny. Krásne sa postará o telo, myseľ, dušu. Je to skvelé prepojenie západnej medicíny a stáročiami overené postupy medicíny východu. Veci predtým tušené zrazu dávajú zmysel a význam.
Čo je najdôležitejšie, zdravotné účinky sa dostavili okamžite s dlhodobým efektom. Odporúčam každému.

Sáruš Plávková

Pani dr. Kleinovú vrelo odporúčam, je to človek s veľkým Č, má porozumenie a hlavne má snahu pomôcť.
Trpím dlhodobou amenoreou (mladé dievča) a snažíme sa spoločne vyriešiť tento problém, aj vďaka pani dr sa to začína všetko dávať dokopy.
Ďakujem veľmi krásne.

Lucia Guráňová

Chcela by som odporučiť pani Dr. Kleinovú ako veľmi príjemnú, ochotnú a skúsenú odborníčku, ktorá mi pomohla s mojimi častými migrénami. Po ročnom navštevovaní jej ordinácie môžem skonštatovať, že mi liečba naozaj pomáha a rozhodne v nej budem pokračovať. Okrem mňa pani doktorku navštevujú už aj moji obaja rodičia, ktorí sú rovnako spokojní s jej prístupom. Tam kde iní lekári s liečbou končia, pani doktorka začína…

Anna Zlejšia

Chcela by som sa pani doktorke Kleinovej poďakovať za milý prístup, porozumenie, vysokú profesionalitu. Zaoberala sa mojim neriešiteľným problémom a dokázala mi pomôcť.Je to pani doktorka na 1000% .Vrelo odporúčam. Veľké ďakujem.